L Depo / 10M³

Ana sayfa > Fiyatlarımız > L Depo / 10M³

L / 10M³ Fiyatımız : 4000 TL 2900 TL +KDV(%20)

Kişiye Özel depolama olanağı sağlayan Large 10m3 depomuz, orta boyuttaki en geniş alım kapasitesi ile içeresine bir evin veya ofisinizin tüm beyaz eşyalarını, fazla olan kolilerinizi ve oturması odası mobilyalarınızı rahatlıkla depolayabileyeceğiniz hacme sahiptir.Organik yapıdaki kişiye özel konteynerlarımız nefes alma özelliği ile nem ve rutubetten uzak sizlere güvenli kişiye özel depolama olanağı sağlar.

Depomuzun Özellikleri:

  • Geniş Depo Alan: 10M³ depolama kapasitesiyle ile büyük ve hacimli eşyalarınızın için geniş bir alan sunar.
  • Güvenlik: Depolarımız 7/24 Güvenlik kameraları ile izlenmektedir.
  • Kolay Erişim: İhtiyaç duyduğunuzda eşyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Sigorta: Eşyalarınız, depolama süresi boyunca sigorta kapsamındadır.
  • Temiz ve Kuru Ortam: Eşyalarınızın zarar görmemesi için temiz ve kuru bir depolama ortamı sunuyoruz.

L /4M³ Depolama Hizmetimiz İçin

Siz Arkanıza Yaslanın, Gelelim, Kutulayalım, Depolayalım!

Neden L / 10M³ Depolama Hizmetimizi Tercih Etmelisiniz?

Eşyalarınızın güvenliği ve düzeni bizim önceliğimizdir. Büyük eşya ve mobilyalarınızı saklamak için geniş alan sunan L / 10M³ depolama hizmetimiz, hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimiz için ideal bir çözümdür. Eşyalarınızı taşırken ve saklarken sağladığımız özen ve güvenlik ile size huzurlu bir depolama deneyimi sunuyoruz.

Depolama ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin ve eşyalarınızın güvenle saklanmasını sağlayın!



değerlendirmeler
4.9
(129)
Kaan Kanan
Kaan Kanan
10 gün önce
Bütün aklımıza gelebilecek süreçlerde yanımızda olup en ince ayrıntısına kadar düşünüp.islemleri halleden Furkan bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi borç biliriz. Gelecekte yeniden çalışmak ümidiyle.
Daha fazla oku
Kemal Karafakili
Kemal Karafakili
17 gün önce
Çok ilgililer, uzaktayken yönetilen bir süreçti fakat an be an bilgilendirme ile oradaymış hissi taşattılar. Enes Bey' e teşekkürler.
Daha fazla oku
Mert KANDEMİR
Mert KANDEMİR
17 gün önce
İstanbul eşya depolama hizmeti veren firma
A Google User
A Google User
18 gün önce
My depoyu instagram hesabından buldum. Enes bey ile defalarca telefonla görüştük . Tüm sorularıma bıkmadan ilgi ile cevap verdi . Nakliye konusundada destek oldu, özenle paketlendi. Tamamen çözüm odaklı yaklaşımından dolayı Enes beye çok teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ederim.
Daha fazla oku
My Depo'yu uzun bir zaman süre için ev eşyalarımı depolamak amacı ile kullandım, (Ağustos 2013- Temmuz 2024 ), Temmuz 2024 de eşyalarımı teslim ettiğim gibi aldım. Gerek depolama konusunda vermiş oldukları hizmet gerekse İletişime geçtiğim arkadaşların yardımsever ve çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim. Ev ve işyeri eşyalarınızın depolanması konusunda tavsiye ederim.
Daha fazla oku
Emre Atasever
Emre Atasever
1 ay önce
İki yıl sonra eşyalarımı çıkardım. Nem, küf gibi bir sorun olmamış. Sadece bazı eşyalarım depolanırken düzgün sarılmadığı ve bazı sökülmesi gereken parçalar sökülmeden konulduğu için hasar alanlar olmuş. Mydepo'yu tavsiye ederim fakat çalıştıkları gökhan nakliyatı tavsiye etmiyorum.
Daha fazla oku
Arzu Ay
Arzu Ay
1 ay önce
Enes bey e ilgi ve alakasi icin cok tesekkur ederim. Depolama tasinma surecimizle alakadar olup ozveriyle ilgilenip son derece profesyonel bir bakis acisiyla yaklasip yardimci olmaya calismasindan cok memnun kaldim
Daha fazla oku
2017 Yılında Deponuza teslim ettiğim ev eşyalarımı 2024 Agustos ayında geri aldım. Ilk günden bu güne gösterilen samimi ilgi ötesinde eşyaların korunmasında hiiç bir sorun oluşmadığını gördüm. Başta Mert Bey olmak úzere tüm elemanlarınıza teşekkürlerimi iletirken hayırlı müşteriler ve bereketli kazançlar dilerim. Burçe Arfert vekili Fikret Gümüşdere
Daha fazla oku
Ugur Poyraz
Ugur Poyraz
1 ay önce
Tayin sürecinde atama yazısı beklerken üstüne bir de evden taşınmam gerekiyordu. Bu kısa zamanda eşyaları depolayabileceğim bir yer bulmaya çalıstim.Mydepo ve Enes beyle tanışmam bu vesile ile oldu. İletişime geçtiğimde her bir detayı tek tek anlattı. Depolarına davet ettiler.Gittim gördüm ve samimi söylüyorum depolar temiz, kaliteli,düzenli ve korunaklı.Ben depoya gittiğimde depo çıkışı vardı. İçerisinde nem kokusu ve toz dahi yoktu.İşlerini profesyonel yapan bir firma. Sözleştik planlama yaptık ve randevu oluşturdular. Eşyaları taşımaya bir gün kala herşey hazır iken atama yazım geldi.iletisimleri hep açık ve çözüm odaklı bir firma.Müşteri memnuniyeti arayanlara da tavsiyemdir.Benim problemim çözüldü.Bu süreçte yardımcı oldukları için Mydepo ya, Enes bey ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim.
Daha fazla oku
ali çetin
ali çetin
1 ay önce
hem depo ekibi hem nakliye ekibi çok profesyonel. söyledikleri saatte geldiler ve çok düzenli çalıştılar. önereceğim bir depo firması 2 yıllık sürecimi eklemek istedim. Türkiyede en olumlu tecrübe yaşadığım firma olabilir. 2 yıl boyunca müşteri hizmetleri sürekli ulaşılabilirdi. Her süreçte yardımcı oldular. Depoyu en son 3 ay ödeme yaptıktan 1 ay sonrasında kapattığımda beklentim olmadığı halde kendileri para iadesi yaptılar. Gönül rahatlığıyla öneririm.
Daha fazla oku
Utku Kaynarca
Utku Kaynarca
2 ay önce
İki (2) yıl boyunca MYDEPO'ya teslim ettiğim eşyalarımı geri aldım. Özellikle tekstil ürünleri için tedirgindim ancak herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sadece bir ürünün köşesi kırıktı. Muhtemelen ilk taşınma sırasında yaşanan bir durumdu. Nakliye firmasındaki arkadaşlar ürünün tamiratını yaptılar. Çok sorun etmedim. MYDEPO'dan memnunum ve tekrar bir depo hizmeti kullanacak olursam tercih ederim.
Daha fazla oku
Ahmad Khatib
Ahmad Khatib
2 ay önce
I am delighted to have been introduced to MYDEPO by a dear friend and former colleague. My urgent need to move my personal belongings to a new storage facility was accomplished within the allotted time of 24 hours. The professionalism and dedication exhibited by the staff of MYDEPO was exceptional. And Mind you that was done over the telephone, with me in Jerusalem, my friend and colleague Mustafa in Turkey, my friend and colleague Feridun in Montrial Canada 🇨🇦, and MYDEPO in Istanbul. I am greatful to my friends and colleagues Mustafa, Feridun and all at MYDEPO in Istanbul. With many thanks and kind regards, Ahmad M Khatib
Daha fazla oku
Free Google Reviews widget